Υπεύθυνες διαχειρίσεις πολυκατοικιών

Με σκοπό να βοηθήσουμε τη πολυκατοικία ακόμη περισσότερο, δημιουργήσαμε τον τομέα αυτό μέσα από τον οποίο μπορείτε να ενημερώσετε εγκαίρως την εταιρία μας για τις διάφορες εργασίες ή προβλήματα που προέκυψαν στο κτίριο σας, εκτός των παρεχόμενων υπηρεσιών και να αναλάβουμε δράση. Ο προγραμματισμός εργασίας διαχείρισης προυποθέτει να είστε ήδη πέλατης στον συγκεκριμένο τομέα. Εάν δεν είστε, ενεργοποιείστε την υπηρεσία εδώ.


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία επιλέγοντας την εργασία που σας ενδιαφέρει:

Εργασία :*Κωδικός:

*Ονοματεπώνυμο:

*Διεύθυνση:

*Περιοχή:

*Τηλέφωνο (σταθερό):

Τηλέφωνο (κινητό):

Email:


*Επιθυμητή ημερομηνία εργασίας:

*Επιθυμητή ώρα εργασίας:( 2 ωρο περιθώριο )

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εκτέλεση της εργασίας μέσα στο χρονικό περιθώριο που ορίσατε θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος.Παρατηρήσεις - Αναφέρετε εάν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα στο κτίριο:
(Τον προγραμματισμό της συγκεκριμένης εργασίας θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία αντιπροσώπου μας μαζί σας ή αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ενημέρωση σας για το κόστος της εργασίας το οπoίο θα χρεωθεί στα κοινόχρηστα σας. Η παραγγελία μπορέι να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή και εφόσον δεν έχει εκτελεστεί η εργασία.)

*Tα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Να θυμάστε ότι:

-1 φορά ανά έτος θα πρέπει να προγραμματίζετε την συντήρηση του λέβητα / καυστήρα σας φροντίζοντας για την σωστή λειτουργία του, τις μετρήσεις καυσαερίων (διασφαλίζοντας πως δεν υπάρχουν πιθανές και επικίνδυνες διαρροές καυσαερίων) και την έκδοση του υποχρεωτικού πιστοποιητικού ελέγχου.

- Η σωστή συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου της πολυκατοικίας σας, ενώ κοστίζει ελάχιστα όταν πραγματοποιείται μηνιαίως όπως πρέπει και με όλες τις επιπλέον επισκέψεις εντελώς δωρεάν , μπορεί να σας εξοικονομήσει σημαντικά χρηματικά ποσά μελλοντικά.

-Τουλάχιστον (2-3) εφαρμογές απολύμανσης απαιτούνται στους κοινόχρηστους χώρους ενός κτιρίου, σε διαφορετικά και στοχευμένα χρονικά διαστήματα, για το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα. Μία απολύμανση αποτελεί θέμα μέγιστης υγειονομικής σημασίας.

- Φροντίζετε για τον έγκαιρο έλεγχο και αναγόμωση των πυροσβεστήρων της πολυκατοικία σας.

- Κάθε 2 χρόνια, εκτελέιτε καθαρισμό δεξαμενής αποτρέποντας την συσσώρευση καταλοίπων πετρελαίου.

- Μην υποβαθμίζετε την σημασία του βελτιωτικού πετρελαίου θέρμανσης.

- Ένας έγκαιρος καθαρισμός καμινάδας μπορεί να σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα μελλοντικά.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ/TAGS: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ -

Ξενοφώντος 153, Καλλιθέα 176 74, 210 9426696 / 210 9426537 / 210 9410959 / 210 9401324-5

Fax: 210 9401682 Email:info@argohellas.gr / Sitemap