Τομέας εξόφλησης λογαριασμού κοινόχρηστων δαπανών πολυκατοικίας

Στα πλαίσια διευκόλυνσης των πληρωμών, διασφάλισης της υψηλής ποιότητας και αποδοτικότερου ελέγχου, η εξόφληση του λογαριασμού σας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε σε οποιοδήποτε κατάστημα επιθυμείτε πανελλαδικά όλων των τραπεζών με χρήση του κωδικού πληρωμής που υπάρχει πάνω δεξιά στο ειδοποιητήριο πληρωμής σας, είτε μέσω του e-banking όλων των τραπεζών με χρήση του ίδιου κωδικού πληρωμής και με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού σας ή της πιστωτικής κάρτας σας.

Κατ'αυτό το τρόπο έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας εύκολα και γρήγορα σε πολλαπλά σημεία στη περιοχή σας ή από την οικία σας μέσω Internet, ενώ παράλληλα εντείνεται η ασφάλεια και η διαφάνεια των συναλλαγών.

Οι συγκεκριμένοι τρόποι πληρωμών αφορούν μόνο τους ενοίκους πολυκατοικιών που έχουν αναθέσει στην επιχείρηση τη διαχειριστική εξυπηρέτηση και διαθέτουν κωδικούς πληρωμής.

 

Οδηγίες πληρωμής μέσω e-banking: Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό e-banking που διατηρείτε στη τράπεζα σας ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για κάθε τράπεζα ξεχωριστά.1.) ΠΛΗΡΩΜΕΣ / ΛΟΙΠΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ / ΑΡΓΩ ΕΛΛΑΣ

 

 

1.) ΠΛΗΡΩΜΕΣ / Αλφαβητικά / α / Αργώ Ελλάς

2.) ΠΛΗΡΩΜΕΣ / Ανα κατηγορία / Εταιρίες παροχής υπηρεσιών / Λοιπές παροχής υπηρεσιών / Αργώ Ελλάς

 

 

1.) ΠΛΗΡΩΜΕΣ (Θέλω να πληρώσω) / Οργανισμός / Αργώ Ελλάς στο πεδίο αναζήτησης

2.) ΠΛΗΡΩΜΕΣ / Λοιπών εταιριών / Αργώ Ελλάς

 

 

1.) Ταμειακή διαχείριση / ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ / Πληρωμές / Αργώ Ελλάς στο πεδίο αναζήτησης

2.) Ταμειακή διαχείριση / ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ / Πληρωμές / Επιλέξτε κατηγορία / Άλλη

/ Επιλέξτε τύπο πληρωμής / Αργώ Ελλάς

 

 

Sitemap


;