Μελέτη, κατασκευή και συντήρηση κήπου

ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Ειδικευμένα συνεργεία γεωπόνων, φυτοπαθολόγων και κηπουρών δημιουργούν για εσάς φράχτες με χρήση καλλωπιστικών θάμνων και κωνοφόρων. Οριοθετείτε έτσι την ιδιοκτησία σας, με φυσική περίφραξη και προστατεύεστε από σκόνη, αέρα και θόρυβο. Φυτεύουμε ψηλές και χαμηλές μπορντούρες, διακοσμώντας και οριοθετώντας το κήπο σας. Κατασκευάζουμε βραχόκηπους εξαιρετικής καλαισθησίας που δίνουν χρώμα και μία ξεχωριστή νότα στο κήπο σας. Μελετάμε τις ανάγκες σας και κατασκευάζουμε το κατάλληλο αρδευτικό σύστημα. Χρησιμοποιούμε τους πιο σύγχρονους προγραμματιστές και σας λύνουμε τα χέρια. Ζητήστε άμεσα μία δωρεάν επίσκεψη και μία προσφορά για την ετήσια ή μηνιαία συντήρηση του κήπου σας.

Να θυμάστε ότι:

-1 φορά ανά έτος θα πρέπει να προγραμματίζετε την συντήρηση του λέβητα / καυστήρα σας φροντίζοντας για την σωστή λειτουργία του, τις μετρήσεις καυσαερίων (διασφαλίζοντας πως δεν υπάρχουν πιθανές και επικίνδυνες διαρροές καυσαερίων) και την έκδοση του υποχρεωτικού πιστοποιητικού ελέγχου.

- Η σωστή συντήρηση του αποχετευτικού δικτυου της πολυκατοικίας σας, ενώ κοστίζει ελάχιστα όταν πραγματοποιείται μηνιαίως όπως πρέπει και με όλες τις επιπλέον επισκέψεις εντελώς δωρεάν , μπορεί να σας εξοικονομήσει σημαντικά χρηματικά ποσά μελλοντικά.

-Τουλάχιστον (2-3) εφαρμογές απολύμανσης ετησίως απαιτούνται στους κοινόχρηστους χώρους ενός κτιρίου, σε διαφορετικά και στοχευμένα χρονικά διαστήματα, για το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα. Μία απολύμανση αποτελεί θέμα μέγιστης υγειονομικής σημασίας.

- Φροντίζετε για τον έγκαιρο έλεγχο και αναγόμωση των πυροσβεστήρων της πολυκατοικία σας.

- Κάθε 2 χρόνια, εκτελέιτε καθαρισμό δεξαμενής αποτρέποντας την συσσώρευση καταλοίπων πετρελαίου.

- Μην υποβαθμίζετε την σημασία του βελτιωτικού πετρελαίου θέρμανσης.

- Ένας έγκαιρος καθαρισμός καμινάδας μπορεί να σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα μελλοντικά.

 

Ξενοφώντος 153, Καλλιθέα 176 74, 210 9426696 / 210 9426537 / 210 9410959 / 210 9401324