Ελαιοχρωματισμοί

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Μία πλούσια γκάμα χρωμάτων και τεχνοτροπιών καλλωπίζουν και προστατεύουν τους χώρους που επιθυμείτε. Καταρτισμένα συνεργεία, χρησιμοποιώντας πλαστικά, ακρυλικά και οικολογικά χρώματα διαμορφώνουν τις καλύτερες εντυπώσεις σε οποιοδήποτε υλικό επιφάνειας. (Σοβάς, γυψοσανίδα, τσιμέντο, μπετόν, αλουμίνιο, ξύλο)

Γιατί χρησιμοποιύμε αστάρι, τι ακριβώς είναι;.

Το αστάρι είναι ένα υλικό (επίχρισμα) με το οποίο καλύπτεται η επιφάνεια που θέλουμε να βάψουμε, πριν εφαρμόσουμε το χρώμα που επιλέξαμε. Αυτό συμβαίνει έτσι ώστε να διεισδύσει στους πόρους της επιφάνειας, να την μονώσει, να την αδιαβροχοποιήσει και να εξασφαλίσει ισχυρή πρόσφυση και ένα ομοιόμορφο τελικό χρώμα. Όπως είναι κατανοητό σε μια καινούρια προς βαφή επιφάνεια επιβάλλεται η χρήση ασταριού.

Σε επιφάνειες που είναι ήδη βαμμένες είναι σημαντικό να εκτιμήσουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο τοίχος πριν αποφασίσουμε για το αν πρέπει ή όχι να εφαρμόσουμε αστάρι. Δηλαδή το ότι ο τοίχος είναι ήδη βαμμένος με κάτι δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι και σε καλή κατάσταση, ότι δεν θα δημιουργήσει προβλήματα πρόσφυσης ή ομοιομορφίας στο τελικό χρώμα. Τοίχοι οι οποίοι έχουν βρομιές, υγρασίες, αποσαθρώσεις ή/και είναι βαμμένοι με κακής ποιότητας χρώματα επιβάλουν καλό τρίψιμο και επίστρωση με ένα καλό αστάρι για να προστατευτούν και να μην παρουσιάσουν προβλήματα.

Συνοψίζοντας, το αστάρωμα της επιφάνειας είναι πολύ σημαντικό για ένα τελικό ομοιόμορφο αποτέλεσμα, μην το υποτιμήσετε καθώς μπορεί να παρουσιαστούν αργότερα μεγαλύτερα προβλήματα

 Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία επιλέγοντας την ημερομηνία επίσκεψης:

Εργασία :*Ονοματεπώνυμο:

*Διεύθυνση:

*Περιοχή:

*Τηλέφωνο (σταθερό):

Τηλέφωνο (κινητό):

*Email:


*Επιθυμητή ημερομηνία εργασίας:

*Επιθυμητή ώρα εργασίας:( 2 ωρο περιθώριο )

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εκτέλεση της εργασίας μέσα στο χρονικό περιθώριο που ορίσατε θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος.Παρατηρήσεις:
(Τον προγραμματισμό της συγκεκριμένης εργασίας θα ακολουθήσει επίσκεψη αντιπροσώπου μας, για μία γρήγορη εκτίμηση και έκδοση προσφοράς)

*Tα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

βάψιμο πολυκατοιικίας Αργώ Ελλάς 2109426696

TAGS:ΒΑΨΙΜΟ, ΒΑΨΙΜΟ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΙΧΟΥ, ΒΑΨΙΜΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΒΑΨΙΜΟ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΙΧΩΝ, ΒΑΨΙΜΟ ΣΠΙΤΙΩΝ, ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΒΑΨΙΜΟ ΔΩΜΑΤΙΩΝ, ΒΑΨΙΜΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ - ΒΑΨΙΜΟ ΑΙΘΟΥΣΑΣ - ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ - ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ - ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ - ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ - ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ - ΒΑΨΙΜΟ ΧΩΡΟΥ

Ξενοφώντος 153, Καλλιθέα 176 74, 210 9426696 / 210 9426537 / 210 9410959 / 210 9401324