Απολυμάνσεις/απεντομώσεις πολυκατοικιών , διαμερισμάτων, κτηρίων και εγκαταστάσεων

Απολυμάνσεις πολυκατοικιών

Θυμηθείτε ότι χρειάζονται περίπου (2-3) εφαρμογές απολύμανσης-απεντόμωσης ανά έτος στους κοινόχρηστους χώρους ενός κτηρίου, σε διαφορετικά και στοχευμένα χρονικά διαστήματα, για το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα καθώς και εντός των διαμερισμάτων. Μία απολύμανση/απεντόμωση αποτελεί θέμα μέγιστης υγειονομικής σημασίας. Η παράλειψη της απολύμανσης /απεντόμωσης στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση εστιών μόλυνσης και άλλων ζητημάτων που επιβαρύνουν τους ενοίκους. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ακριβώς το έντομο / τρωκτικό που προκαλεί το πρόβλημα , μη διστάσετε να μας ρωτήσετε και να ζητήσετε δωρεάν έλεγχο από κάποιον έμπειρο τεχνικό μας. Να θυμάστε ότι : Η απολύμανση και η απεντόμωση εντός του διαμερίσματος πολυκατοικίας είναι εξίσου σημαντικές όταν πραγματοποιούνται μαζί με τους κοινόχρηστους χώρους της, διότι: 1.) Συμβάλλουν δραστικά στη προσπάθεια ελέγχου των εντόμων συνολικά στο κτήριο! 2.) Καταπολεμά στοχευμένα συγκεκριμένα έντομα που μπορεί να εμφανίζονται μόνο στο διαμέρισμα! 3.) Αποτρέπει τη διασπορά παθογόνων μικροοργανισμών! 4.) Ενισχύει την υγιεινή διαβίωση! Μετά από ζήτηση πελατών μας, παραθέτουμε μία συλλογή φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης με όλα τα έντομα και τρωκτικά που απασχολούν καθώς και έναν αριθμό ερωτοαπαντήσεων. Κάντε ' κλικ ' και εντοπίστε το πρόβλημα μόνοι σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ


Επιλέξτε το πρόβλημα:

Κατσαρίδα Μικρή κατσαρίδα Τρωκτικά (Αρουραίοι,Ποντίκια) Μυρμήγκια
Κοριοί Ψύλλοι Ιπτάμενα έντομα (Μύγες,Κουνούπια) Τσιμπούρια

Επιλέξτε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω υπηρεσίες:

*Είδος εργασίας :

Είδος εργασίας 2:

Είδος εργασίας 3:

Είδος εργασίας 4:

Είδος εργασίας 5:

*Η απεντόμωση με εφαρμογή τζελ πραγματοποιείται για την απομάκρυνση/εξόντωση μικρής κατσαρίδας ενώ η μυοκτονία και οι δολωματικοί σταθμοί για την απομάκρυνση/εξόντωση τρωκτικών. Η χρήση δολωματικών σταθμών συστήνεται ανεπιφύλακτα σε περιπτώσεις όπου ο κίνδυνος επαφής ζωντανού οργανισμού (άνθρωπος,κατοικίδιο ζώο κ.λ.π.) και σκευάσματος είναι υπαρκτός(π.χ. σχολεία, νηπιαγωγεία κ.λ.π.). Η συνολική διάρκεια μίας εφαρμογής, αγγίζει κατα προσέγγιση την μισή ώρα αλλά πάντοτε διαμορφώνεται ανάλογα με την έκταση των χώρων και τους διάφορους αστάθμητους παράγοντες.

Τοποθεσία : (Αναφέρετε εάν πρόκειται για πολυκατοικία, μονοκατοικία, κατάστημα, διαμέρισμα, εταιρία, αποθήκες, πλωτά σκάφη ή οτιδήποτε άλλο.)


Ειδικές πληροφορίες: (Αναφέρετε εάν υπάρχουν κάτοικοι διαμερισμάτων που επιθυμούν εφαρμογή στο εσωτερικό αυτών καθώς και τον αριθμό τους σε περιπτώσεις πολυκατοικιών, τα τ.μ. σε περιπτώσεις εταιριών, αποθηκών ή μεγάλων εκτάσεων, τον αριθμό των πλωτών σκαφών καθώς και τα μέτρα τους ή οποιαδήποτε άλλη ειδική πληροφορία που πρέπει να αναφερθεί )*Ονοματεπώνυμο υπευθύνου:

*Διεύθυνση:

*Περιοχή:

*Τηλέφωνο (σταθερό):

Τηλέφωνο (κινητό):

Email:*Επιθυμητή ημερομηνία απολύμανσης:

*Επιθυμητή ώρα απολύμανσης:( 1 ώρα περιθώριο )
Παρατηρήσεις:(Τον προγραμματισμό της συγκεκριμένης εργασίας θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία αντιπροσώπου μας μαζί σας ή αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ενημέρωση σας για το κόστος της εργασίας. Η παραγγελία μπορέι να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή και εφόσον δεν έχει εκτελεστεί η εργασία.)

*Tα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

Η Εταιρεία διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο.

Παρατηρήσεις: Τα σκευάσματα τα οποία χρησιμοποιούνται κατα τη διάρκεια των εφαρμογών απεντόμωσης και απολύμανσης είναι αποτελεσματικά , ασφαλή και πάντοτε εγκεκριμένα. Μετά το πέρας της εφαρμογής παρέχεται πιστοποιητικό με βάση την υπ' αριθμό 15247.3807.11/05/81 απόφαση . Το πιστοποιητικό απολύμανσης θα πρέπει να διατηρείται καθαρό για ενημέρωση των ενοίκων και για οποιοδήποτε έλεγχο. Κατα την εφαρμογή δίνονται περισσότερες οδηγίες. Τι είναι η εκνέφωση και υποκαπνισμός κατά την απολύμανση.

Τοποθέτηση δολωματικών σταθμών
Απώθηση πτηνών - περιστέρια