ΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων: Η 'Αργώ Ελλάς® Συντήρηση Πολυκατοικίας' στο εξής επιχείρηση, διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο. Δεν υλοποιείται καμία παραγγελία ή επικοινωνία σε περίπτωση που πεδία με αστερίσκο μείνουν ασυμπλήρωτα.

Πώς προστατεύουμε τα στοιχεία του επισκέπτη αλλά και του πελάτη μας?

- Χρησιμοποιούμε πιστοποιητικά ασφαλείας SSL που εγγυώνται την ασφάλεια των δεδομένων σας όπου απαιτείται.

- Με κρυπτογράφηση κωδικών και άλλων στοιχείων καθώς και με χρήση όλων των τεχνικών και οργανωτικών μέτρων που απαιτούνται όπως (key loggers, usb lockers, encryption soft, psw protected soft κ.α.)

- Εφαρμόζουμε συχνές σαρώσεις AntiMalware χρησιμοποιώντας το πιο σύγχρονο και πάντοτε ενημερωμένο  λογισμικό προστασίας καθώς και ενημερωμένα λογισμικά antivirus.

- Δεν χρησιμοποιούμε σαρωτές διαφόρων ειδών και σαρωτές σε PCI πρότυπα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Παρακαλούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε ύποπτα email τα οποία σκοπό έχουν την εξαπάτηση. Η επιχείρηση δε θα ζητήσει ποτέ στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπρόσθετα θα πρέπει να ελέγχετε πάντα τις επεκτάσεις των ηλεκτρονικών διευθύνσεων από τις οποίες λαμβάνετε ηλετρονικά μηνύματα από την επιχείρηση. Οποιαδήποτε άλλη πέραν των:

...@argohellas.gr / ...@argohellas.net/...@argohellas.group θα πρέπει να αγνοηθεί.

Διαβάστε για τη χρήση Cookies.

Πυροσβεστήρες: Όλοι οι πυροσβεστήρες τηρούν πάντοτε τις εγχώριες / ευρωπαικές προδιαγραφές και διατάξεις.

Διανομή πετρελαίου θέρμανσης: Σε περιπτώσεις αυξημένου όγκου εργασίας η παράδοση της παραγγελθείσας ποσότητας πετρελαίου θέρμανσης ενδέχεται να παραδοθεί την αμέσως επόμενη ημέρα και πάντοτε μετά από συνεννόηση με τον πελάτη. Όλες οι παραγγελίες εκτελόυνται εντός Αθηνών.H τιμή του πετρελαίου ενδέχεται να αναδιαμορφώνεται καθημερινά ανάλογα με τις παγκόσμιες και εγχώριες εξελίξεις. Η Online τιμή μπορεί να παρουσιάζει καθυστερήσεις.Τη κάθε διαδυκτιακή παραγγελία ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση της και ενημέρωση σας.

Ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Ο χρήστης δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία έκδοσης ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας για να ασκήσει οποιαδήποτε επιχείρηση ή δραστηριότητα που είναι απαγορευμένη ή θα παραβίαζε οποιαδήποτε εφαρμόσιμο νόμο ή νομική υποχρέωση, ή για σκοπούς που μπορούσαν να δημιουργήσουν αστική ή εγκληματική ευθύνη, που περιλαμβάνει αλλά που δεν περιορίζεται σε: (α) χρήσεις που είναι δυσφημιστικές, παραπλανητικές, άσεμνες, ή ειδάλλως ακατάλληλες (β) χρήσεις που παραβιάζουν τα δικαιώματα οποιουδήποτε προσώπου, όπως η χωρίς άδεια διανομή υλικού προστατευόμενου με πνευματικά δικαιώματα (γ) απειλές ή άλλη παρενόχληση (ε) εσκεμμένη αποστολή οποιοδήποτε ιού, virus, worm, cancelbot, ή άλλο επιβλαβές πρόγραμμα και (ζ) παραβίαση των ελληνικών κανονισμών εξαγωγής από την αποστολή στο εξωτερικό προστατευόμενων στοιχείων ή λογισμικού. Εάν ο χρήστης παραβιάσει αυτούς τους κανόνες ή η επιχείρηση μάθει οποιαδήποτε άλλη έκνομη ή επιβλαβή χρήση της υπηρεσίας από το χρήστη, το επιχείρηση μπορεί να διακόψει άμεσα τον λογαριασμό του χρήστη και να πάρει όλες τις ενέργειες που θα κρίνει κατάλληλες, συμπεριλαμβανομένης της ειδοποίησης των αρχών και της μήνυσης για ζημίες. Διαφημστικά ηλεκτρονικά μηνύματα: Σε περίπτωση που έχετε λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα από το argohellas.net/gr, αυτό συμβαίνει διότι είτε έχετε επισκεφτεί και κάνει χρήση της ιστοσελίδας www.argohellas.net /gr ή συνεργαζόμενες με αυτή ιστοσελίδες, είτε έχετε καταχωρήσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση μέσω του mailing list τομέα της ιστοσελίδας argohellas.net ή σε συνεργαζόμενες με αυτήν ιστοσελίδες και έχετε λάβει γνώση/συναινέσει/αποδεχτεί τους όρους συνεργασίας.ι Σε κάθε περιπτωση μπορείτε να διαγράψετε την ηλεκτρονική διεύθιυνση επισκεπτόμενοι τον αντίστοιχο τομέα διαγραφής.

Τιμοκατάλογος: Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών όποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση στα πλαίσια εποχιακών προσφορών.

Αγγελίες ακινήτων: Η επιχείρηση τηρεί το δικάιωμα αλλαγής πολιτικής και τρόπου λειτουργίας και δε φέρει καμία ευθύνη για την διαφύλαξη των δεδομένων που παρέχονται για την επικοινωνία μεταξύ των χρηστών στον τομέα αγγελιών ακινήτων.Η 'Αργώ Ελλάς' τεχνική επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απόρριψης αγγελίας σε περίπτωση που θεωρηθεί από τα αρμόδια στελέχη της,ότι προσβάλλουν τους κανόνες ορθής συμπεριφοράς ή παραβιάζουν την εμπορική ηθική.Όλες οι προς προβολή αγγελίεςς εξετάζονται προσεκτικά και από γραφιστικής πλευράς μεριμνώντας για την σωστή τοποθέτηση τους στο υπάρχον σχεδιαστικό περιβάλλον.

Διαφημιστικά Banners: Η επιχείρηση σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Η επιχείρηση δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners.

Δημοσκοπήσεις: Οι δημοσκοπήσεις φέρουν τις απόψεις των συμμετεχόντων και δεν μεταφέρουν οδηγίες ή τεκμηριωμένες τοποθετήσεις της επιχείρησης.

On line συναλλαγές: Η επιχείρηση θα πρέπει πάντοτε να ενημερώνεται για την εκτέλεση οποιασδήποτε συναλλαγής πριν ή μετα από αυτή έτσι ώστε να προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες που ακολουθούν. Προμήθειες και θέματα ασφαλείας υπόκεινται στους όρους και προυποθέσεις του κάθε φορέα συναλλαγής π.χ. (PayPal, Neteller κ.λ.π.)

Τροποποίηση όρων: Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης και ανανέωσης των όρων.Ενδέχεται κάποιες από τις παρεχόμενες υπηρεσίες να καλύπτουν μόνο περιοχές Ν.Προαστίων. Η επίσκεψη και χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται αυτόματη αποδοχή των όρων και κανονισμών.

Προσφορές: Οι εκάστοτε προσφορές διαμορφώνται σύμφωνα με τα διαμερίσματα, τον όγκο και τη τοποθεσία του κτηρίου. Μπορεί να ισχύουν ειδικοί όροι και προϋποθέσεις.Η προσφορά απολύμανσης διαμερίσματος με 2 ευρώ ισχύει μαζί με την εφαρμογή στη πολυκατοικία και σε όλα τα διαμερίσματα.

Στοιχεία της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, συμπεριλαβανομένου του λογότυπου,της επωνυμίας, του διακριτικού τίτλου και διαφόρων πολυμεσικών στοιχείων, φωτογραφιών κ.λ.π. προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η οποιασδήποτε μορφής αναπαραγωγή αυτών των στοιχείων! Γι 'αυτό τον λόγο η διαδικασία της"αντιγραφής επικόλλησης" - 'copy-paste' είναι απενεργοποιημένη. Η επιχείρηση επιφυλάσσεται ανα πάσα στιγμή για την άσκηση οποιουδήποτε δικαιώματος της.

Sitemap

Διευκολύνετε το έργο σας!

Κοινόχρηστα Πολυκατοικίας Τιμές