Υδραυλικά πολυκατοικίας / κτηρίου

Μία από τις συνιθέστερες επισκέψεις σε μία πολυκατοικία είναι αυτή του υδραυλικού και αυτό διοτι η μηνιαία συντήρηαη του δικτύου αποχέτευσης στη πολυκατοικία είναι εκείνη το προστατεύει και το διατηρει λειτουργικό και αποτελεσματικό. Κοστίζει ελάχιστα και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δαπάνες της πολυκατοικίας. Η παράλληλη απολύμανση του προσφέρει επιπλέον προστασία από έντομα και τρωκτικά αφού στα φρεάτια του δικτύου βρίσκουν συνήθως καταφύγιο. Σε ορισμένες περιπτώσεις
και εάν απαιτηθεί εφαρμόζονται τεχνικές απόσμησης και εξάλειψης των αιτιών που προκαλούν δυσάρεστες οσμές προερχόμενες από το δίκτυο. Η συντήρηση του μπορεί να απαιτήσει και εκτοξευτή υψηλής πίεσης νερού. Είναι σε θέση δε να μειώσει το ετήσιο κόστος αφού όλες οι έκτακτες επισκέψεις που μπορεί να προκύψουν πραγαμτοποιούνται δωρεάν. Το δίκτυο ύδρευσης της πολυκατοικίας μεσοπακροπρόθεσμα μπορεί να παρουσιάσει φθορές οι οποίες να καταλήξουν σε κοστοβόρες διαρροές που συνήθως εντοπίζονται κατόπιν εορτής. Η επιμελής συντήρηση του θα το αποτρέψει. Εάν όμως συμβεί, θα το επιδιορθώσει εγκαίρως.Το δίκτυο ομβρίων θα πρέπει να ελέγχεται συστηματικά, διασφαλίζοντας την ομαλή ροή των υδάτων προς το σημείο συγκέντρωσης τους.

 

Ρωτήστε επιπλέον πληροφορίες στα τηλ. 210.9426696 - 210.9426537 και όπου κάποιος εκπρόσωπος μας θα απαντήσει στα ερωτήματα σας.

Sitemap

ydravlikapolykatoikias