Αποτελεσματική διαφήμιση της εταιρείας σας και των προϊόντων σας

Για να επιτευχθεί η καθιέρωση μίας εταιρείας ή ενός προϊόντος στην Ελληνική αγορά, εκτός από την ποίοτητα τους που αποτελεί και τον σημαντικότερο παράγοντα, θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και στην κατάλληλη διαφήμιση τους. Καινοτόμοι και εναλλακτικοί τρόποι διαφήμισης που ενισχύουν αναμφίβολα το στρατηγικό marketing εταιρειών, εμφανίζονται συνεχώς.Ένας από αυτούς είναι και η προώθηση προϊόντων / υπηρεσιών μέσω της διανομής κοινοχρήστων που αναλαμβάνει εδώ και δεκάδες χρόνια η εταιρεία μας. Είτε μέσω διαφημιστικού φυλλαδίου που τοποθετείται στο εσωτερικό ενός φσκέλου κοινοχρήστων, είτε μέσω ειδικής εκτύπωσης πάνω στις συγκεντωτικές καταστάσεις,ειδοποιητήρια, εξοφλητικές αποδείξεις ή και στους ίδιους τους φακέλους που περιέχουν όλα αυτά, μπορείτε να έρθετε σε άμεση επαφή με ένα ευρύ κοινό το οποίο πιθανότατα να ενδιαφέρεται για το προϊόν σας ή την υπηρεσία σας.Όλη η διαδικασία του φακελώματος σε περίπτωση διαφημιστικού εντύπου (μονοσέλιδου ή πολυσέλιδου), εκτύπωσης σε περίπτωση ύπαρξης διαφημιστικής μακέτας και διανομής αναλαμβάνεται εξ'ολοκλήρου από εμάς. Επιπροσθέτως, σε περίπτωση συνεργασίας (Τομέας Α' ή Β'), προσφέρεται εντελώς δωρεάν για όλη τη διάρκεια της συνεργασίας η προβολή διαφημιστικού banner στο μεγαλύτερο επιτρεπτό μέγεθος (Leaderboard 728 X 90).

Δηλώση ενδιαφέροντος:

*Μορφή:

*Ονοματεπώνυμο υπευθύνου:

Διακριτικός τίλος εταιρείας/επιχείρησης:

*Περιοχή:

*Τηλέφωνο 1(σταθερό):

Τηλέφωνο 2(σταθερό):

Τηλέφωνο (κινητό):

Fax:

Email:

Web site:

Ενδιαφέρομαι για: ΤΟΜΕΑ Α' ΤΟΜΕΑ Β' ΤΟΜΕΑ Γ' ΤΟΜΕΑ Δ' (Δείτε παρακάτω)

*Διαφημιζόμενο είδος και σύντομη περιγραφή του :

Παρατηρήσεις:
*Tα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΤΟΜΕΑΣ Α'
Τιμή ανα τεμ.*
'Εντυπα διαστάσεων Α5
0,19(1 μήνας) - 0,13(2-5μήνες) - 0,10 (5+ μήνες)
'Εντυπα διαστάσεων Α4
0,19(1 μήνας) - 0,13(2-5μήνες) - 0,10 (5+ μήνες)
'Εντυπα διαστάσεων Α3
0,20
Οι τιμές περιλαμβάνουν φακέλωμα και διανομή.
ΤΟΜΕΑΣ Β'
Τιμή ανα τεμ.*
Τυπωμένη μακέτα σε φάκελο*
0,55
Τυπωμένη μακέτα σε συγκεντρωτική κατάσταση
0,55
Τυπωμένη μακέτα σε φάκελο & συγκεντρωτική κατάσταση
0,65
Τυπωμένη μακέτα σε ειδοποιητήρια
0,80
Τυπωμένη μακέτα σε εξοφλητικές αποδείξεις
0,80
Τυπωμένη μακέτα σε ειδοποιητήρια & σε εξοφλητικές αποδείξεις
1,00
Τυπωμένη μακέτα σε (3) τρία μέσα προβολής
1,10
Τυπωμένη μακέτα σε όλα τα μέσα προβολής
1,30
Οι τιμές περιλαμβάνουν διανομή.
ΤΟΜΕΑΣ Γ'
Τιμή ανά ημέρα *
Banner μεγέθους 234 Χ 60
1,50
Banner μεγέθους 468 Χ 60
2
Banner μεγέθους 728 Χ 90 (Leaderboard)
3,50
Banner μεγέθους 120 Χ 240
1,50
Banner μεγέθους 120 Χ 600
2
Banner μεγέθους 160 Χ 600 (Skyscraper)
3,50
Τα διαφημιστικά banner τοποθετούνται σε όποιο τμήμα του δικτυακού τόπου επιθυμείτε.
ΤΟΜΕΑΣ Δ'
Τιμή ανά μήνα *
E-mail marketing
22
Μακέτα σε εξερχόμενες προσφορές
22

*Οι τιμές αποδίδονται κατα προσέγγιση, αποδίδονται σε ευρώ και μπορεί να αναδιαμορφωθούν στα πλάισια εποχιακών προσφορών.Οι διαστάσεις της διαφημιστικής μακέτας διαμορφώνονται ανάλογα με το μέσο προβολής.Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η διαφήμιση μέσω ειδοποιητηρίων ή εξοφλητικών αποδείξεων κρίνεται περισσότερο αποδοτική διότι μοιράζονται και παραδίδονται από το διαχειριστή σε όλα τα διαμερίσματα μίας πολυκατοικίας σε αντίθεση με τον φάκελο ή την συγκεντρωτική κατάσταση τα οποία παραδίδονται στον διαχειριστή.Η συγκεντρωτική κατάσταση ωστόσο, τοιχοκολείται σε εμφανές σημείο της πολυκατοικίας από τον διαχειριστή.

Επισημάνσεις: Η 'Αργώ Ελλάς' τεχνική επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απόρριψης διαφημιστικής μακέτας ή διαφημιστικού banner και κατεπέκτασιν συνεργασίας με οποιαδήποτε εταιρεία ή επιχείρηση, σε περίπτωση που θεωρηθεί από τα αρμόδια στελέχη της,ότι προσβάλλουν τους κανόνες ορθής συμπεριφοράς, παραβιάζουν την εμπορική ηθική ή παρουσιάζουν ανταγωνιστικό θέμα.Όλες οι προς προβολή μακέτες εξετάζονται προσεκτικά και από γραφιστικής πλευράς μεριμνώντας για την σωστή τοποθέτηση τους στο υπάρχον σχεδιαστικό περιβάλλον.

Γενικές πληροφορίες:
- Με κάθε συνεργασία στον τομέα Α’ και για όλη τη διάρκεια συνεργασίας μπορείτε να επωφεληθείτε από την δωρεάν τοποθέτηση του διαφημιστικού σας banner στην κορυφή της σελίδας του τομέα προσφορών:http://www.argohellas.net/offers.htm

- Σε περίπτωαη που δεν διαθέτετε κάποιο διαφημιστικό banner μπορείτε να στείλετε μία ή δύο φωτογραφίες ικανοποιητικής ανάλυσης που αντιπροσωπεύουν τις υπηρεσίες σας ή τα προϊόντα σας στο τμήμα marketing : info@argohellas.net και θα το κατασκευάσουμε εμείς για εσάς.

- Δεν επιτρέπουμε παράλληλη διαφήμιση σε ένα φάκελο κοινοχρήστων. Μόνο ένας διαφημιζόμενος προβάλλεται για καλύτερα αποτελέσματα και γιάυτό το λόγο τηρείται σειρά προτεραιότητας.

- Οι διανομές κοινοχρήστων εκτελούνται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθούν. Ένας φάκελος κοινοχρήστων περιέχει μία διπλότυπη συγκεντρωτική κατάσταση, ειδοποιητήρια, εξοφλητικές αποδείξεις, βοηθητικές φόρμες εξόδων πολυκατοικίας, ενημερώσεις, ανακοινώσεις.

BANNERS ARGO HELLAS

Ξενοφώντος 153, Καλλιθέα 176 74, 210 9426696 / 210 9426537 / 210 9410959 / 210 9401324-5

Fax: 210 9401682 Email:info@argohellas.gr/ Sitemap