Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου

Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου θέρμανσης Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου

Το πετρέλαιο θέρμανσης (Δείτε σημερινή τιμή) περιέχει παραφίνη, θειάφι και άλλα παράγωγα τα οποία με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύονται στον πυθμένα της δεξαμενής δημιουργώντας μία μορφή λάσπης/πίσσας, με αποτέλεσμα να προκαλούν μόνιμα προβλήματα στη λειτουργία του λέβητα / καυστήρα σας.Τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια θα πρέπει να εκτελείτε ένα καθαρισμό της δεξαμενής πετρελαίου.Επιπρόσθετη προστασία με κάθε παραγγελία πετρελαίου θα προσφέρει το βελτιωτικό καύσης, πετρελαίου θέρμανσης. Δείτε τι είναι το βελτιωτικό πετρελαίου εδώ. Η εφαρμογή (Gas Free) απαλλαγής από εύφλεκτα αέρια θα πρέπει να πραγματοποιείται όταν προγραμματίζονται εργασίες που απαιτούν την ύπαρξη φλόγας, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια κοπής μίας δεξαμενής.
Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία επιλέγοντας την εργασία που σας ενδιαφέρει:

Εργασία :*Ονοματεπώνυμο:

*Διεύθυνση:

*Περιοχή:

*Τηλέφωνο (σταθερό):

Τηλέφωνο (κινητό):

*Email:


*Επιθυμητή ημερομηνία εργασίας:

*Επιθυμητή ώρα εργασίας:( 2 ωρο περιθώριο )

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εκτέλεση της εργασίας μέσα στο χρονικό περιθώριο που ορίσατε θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος.Παρατηρήσεις:
(Τον προγραμματισμό της συγκεκριμένης εργασίας θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία αντιπροσώπου μας μαζί σας ή αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ενημέρωση σας για το κόστος της εργασίας. Η παραγγελία μπορέι να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή και εφόσον δεν έχει εκτελεστεί η εργασία.)

*Tα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

Εξοπλίστε την δεξαμενή σας με τον απαραίτητο μετρητή - σταθμοδείκτη πετρελαίου. καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου

Ξενοφώντος 153, Καλλιθέα 176 74, 210 9426696 / 210 9426537 / 210 9410959 / 210 9401324