Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου

Το πετρέλαιο θέρμανσης περιέχει παραφίνη, θειάφι και άλλα παράγωγα τα οποία με την πάροδο του χρόνου συσσωρεύονται στον πυθμένα της δεξαμενής δημιουργώντας μία μορφή λάσπης/πίσσας, με αποτέλεσμα να προκαλούν μόνιμα προβλήματα στην λειτουργία του λέβητα / καυστήρα σας.Τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια θα πρέπει να εκτελείτε καθαρισμό δεξαμενής και μη ξεχνάτε πάντοτε με κάθε παραγγελία πετρελαίου να ζητάτε βελτιωτικό καύσης, πετρελαίου θέρμανσης. Δείτε τι είναι το βελτιωτικό πετρελαίου εδώ. Η εφαρμογή (Gas Free) / απαλλαγή από εύφλεκτα αέρια θα πρέπει να πραγματοποιείται όταν προγραμματίζονται εργασίες που απαιτούν την ύπαρξη φωτιάς όπως για παράδειγμα η κοπή μίας δεξαμενής.
Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία επιλέγοντας την εργασία που σας ενδιαφέρει:

Εργασία :*Ονοματεπώνυμο:

*Διεύθυνση:

*Περιοχή:

*Τηλέφωνο (σταθερό):

Τηλέφωνο (κινητό):

*Email:


*Επιθυμητή ημερομηνία εργασίας:

*Επιθυμητή ώρα εργασίας:( 2 ωρο περιθώριο )

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εκτέλεση της εργασίας μέσα στο χρονικό περιθώριο που ορίσατε θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος.Παρατηρήσεις:
(Τον προγραμματισμό της συγκεκριμένης εργασίας θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία αντιπροσώπου μας μαζί σας ή αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ενημέρωση σας για το κόστος της εργασίας. Η παραγγελία μπορέι να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή και εφόσον δεν έχει εκτελεστεί η εργασία.)

*Tα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

Εξοπλίστε την δεξαμενή σας με τον απαραίτητο μετρητή - σταθμοδείκτη πετρελαίου.

Ξενοφώντος 153, Καλλιθέα 176 74, 210 9426696 / 210 9426537 / 210 9410959 / 210 9401324-5

Fax: 210 9401682 Email:info@argohellas.gr / Sitemap