Τομέας εξόφλησης λογαριασμού κοινόχρηστων δαπανών πολυκατοικίας

Στα πλαίσια διευκόλυνσης των πληρωμών σας, διασφάλισης της υψηλής ποιότητας και αποδοτικότερου ελέγχου, η εξόφληση του λογαριασμού σας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε σε οποιοδήποτε κατάστημα επιθυμείτε πανελλαδικά όλων των τραπεζών με χρήση του κωδικού πληρωμής (τύπου RF) που υπάρχει πάνω δεξιά στο ειδοποιητήριο πληρωμής που σας έχει δοθεί, είτε μέσω του e-banking όλων των τραπεζών με χρήση του ίδιου κωδικού πληρωμής και με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Κατ'αυτό το τρόπο έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας εύκολα και γρήγορα σε πολλαπλά σημεία στη περιοχή σας ή από την οικία σας μέσω Internet, ενώ παράλληλα εντείνεται η ασφάλεια και η διαφάνεια των συναλλαγών.

Οι συγκεκριμένοι τρόποι πληρωμών αφορούν μόνο τους ενοίκους πολυκατοικιών που έχουν αναθέσει στην επιχείρηση τη διαχειριστική εξυπηρέτηση και διαθέτουν κωδικούς πληρωμής.

Παρακαλούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε ύποπτα email τα οποία σκοπό έχουν την εξαπάτηση. Η επιχείρηση δε θα ζητήσει ποτέ στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επιπρόσθετα θα πρέπει να ελέγχετε πάντα τις επεκτάσεις των ηλεκτρονικών διευθύνσεων από τις οποίες λαμβάνετε ηλετρονικά μηνύματα από την επιχείρηση. Οποιαδήποτε άλλη πέραν των:

...@argohellas.gr / ...@argohellas.net/...@argohellas.group θα πρέπει να αγνοηθεί.

 

 

Οδηγίες πληρωμής μέσω e-banking: Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό e-banking που διατηρείτε στη τράπεζα σας ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για κάθε τράπεζα ξεχωριστά.1.) ΠΛΗΡΩΜΕΣ / ΛΟΙΠΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ / ΑΡΓΩ ΕΛΛΑΣ

 

 

1.) ΠΛΗΡΩΜΕΣ / Αλφαβητικά / α / Αργώ Ελλάς

2.) ΠΛΗΡΩΜΕΣ / Ανα κατηγορία / Εταιρίες παροχής υπηρεσιών / Λοιπές παροχής υπηρεσιών / Αργώ Ελλάς

 

 

1.) ΠΛΗΡΩΜΕΣ (Θέλω να πληρώσω) / Οργανισμός / Αργώ Ελλάς στο πεδίο αναζήτησης

2.) ΠΛΗΡΩΜΕΣ / Λοιπών εταιριών / Αργώ Ελλάς

 

 

1.) Ταμειακή διαχείριση / ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ / Πληρωμές / Αργώ Ελλάς στο πεδίο αναζήτησης

2.) Ταμειακή διαχείριση / ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ / Πληρωμές / Επιλέξτε κατηγορία / Άλλη

/ Επιλέξτε τύπο πληρωμής / Αργώ Ελλάς 

 

Sitemap