Δίκτυο αποχέτευσης. Μηνιαία συντήρηση / Μεμονωμένος καθαρισμός (Απόφραξη αγωγού/ών)

συντηρηση αποχετευσης ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μηνιαία συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης, θα σας αποσταλεί αντίστοιχη αίτηση αμέσως μετά τον προγραμματισμό εργασίας και η οποία θα πρέπει να αποσταλεί πίσω σε εμάς υπογεγραμμένη. Στις περισσότερες των περιπτώσεων κοστίζει από 10 έως 25 ευρώ μηνιαίως συμπ.φ.π.α. και παρέχεται ενημερωτικό δελτίο μετά από κάθε επίσκεψη.Πριν από την έναρξη κάθε συνεργασίας θα πρέπει να εκτελεστεί αρχικός γενικός καθαρισμός.Όλες οι έκτακτες επισκέψεις που μπορεί να χρειαστούν, πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν! Σε περίπτωση μεμονωμένου έκτακτου καθαρισμού αποχέτευσης / απόφραξης βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας οπουδήποτε, με μία τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία :

* Εργασία:


*Ονοματεπώνυμο:

*Διεύθυνση:

*Περιοχή:

*Τηλέφωνο (σταθερό):

Τηλέφωνο (κινητό):

Email:

Φαξ:


*Επιθυμητή ημερομηνία εργασίας:

*Επιθυμητή ώρα εργασίας:( 2 ωρο περιθώριο )

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εκτέλεση της εργασίας μέσα στο χρονικό περιθώριο που ορίσατε θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος.Παρατηρήσεις:

(Τον προγραμματισμό οποιασδήποτε εργασίας θα ακολουθεί τηλεφωνική επικοινωνία αντιπροσώπου μας μαζί σας ή αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την ενημέρωση σας για το κόστος της εργασίας. Η παραγγελία μπορέι να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή και εφόσον δεν έχει εκτελεστεί η εργασία.)

*Tα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ/TAGS: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ - ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ - ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΦΡΕΑΤΙΩΝ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ - ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ - ΦΡΕΑΤΙΑ - ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Ξενοφώντος 153, Καλλιθέα 176 74, 210 9426696 / 210 9426537 / 210 9410959 / 210 9401324