Οn line καταχώρηση εξόδων κοινοχρήστων πολυκατοικίας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ τηλ: 210.9426696 ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ EMAIL ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ contact@argohellas.gr ΚΑΙ koinoxrista@argohellas.gr . ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ.


Να θυμάστε ότι:

-1 φορά ανά έτος θα πρέπει να προγραμματίζετε την συντήρηση του λέβητα / καυστήρα σας φροντίζοντας για την σωστή λειτουγία του, τις μετρήσεις καυσαερίων (διασφαλίζοντας πως δεν υπάρχουν πιθανές και επικίνδυνες διαρροές καυσαερίων) και την έκδοση του υποχρεωτικού πιστοποιητικού ελέγχου.

- Η σωστή συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου της πολυκατοικίας σας, ενώ κοστίζει ελάχιστα όταν πραγματοποιείται μηνιαίως όπως πρέπει και με όλες τις επιπλέον επισκέψεις εντελώς δωρεάν , μπορεί να σας εξοικονομήσει σημαντικά χρηματικά ποσά μελλοντικά.

-Τουλάχιστον (2-3) εφαρμογές απολύμανσης ανά έτος απαιτούνται στους κοινόχρηστους χώρους ενός κτιρίου, σε διαφορετικά και στοχευμένα χρονικά διαστήματα, για το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα. Μία απολύμανση αποτελεί θέμα μέγιστης υγειονομικής σημασίας.

- Φροντίζετε για τον έγκαιρο έλεγχο και αναγόμωση των πυροσβεστήρων της πολυκατοικία σας.

- Κάθε 2 χρόνια, εκτελέιτε καθαρισμό δεξαμενής αποτρέποντας την συσσώρευση καταλοίπων πετρελαίου.

- Μην υποβαθμίζετε την σημασία του βελτιωτικού πετρελαίου θέρμανσης.

- Ένας έγκαιρος καθαρισμός καμινάδας μπορεί να σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα μελλοντικά.

 

Ξενοφώντος 153, Καλλιθέα 176 74, 210 9426696 / 210 9426537 / 210 9410959 / 210 9401324